På den ottende dag…

Så har der igen været en pause på otte dage her på RR, men det er svært at nå det hele. I hvert fald for mig.

Dagens gode nyhed er selvfølgelig, at arkæologer nu har rykket Guds ord i Danmark hundred år længere tilbage i tiden, fra ca. 900 til ca. 800. Ugens bedste nyhed var lige så selvfølgelig, at Ugandas præsident Yoweri Museveni omsider underskrev en populær lov, der giver livsvarigt fængsel for homofili.

Loven giver også borgerne til pligt til at anmelde homofile forhold og en avis har allerede opfyldt sin samfundsmæssige pligt og offentliggjort navnene på 200 aktive homofile.

Ugandas nye lov er ikke kun glædelig, fordi Bibelens klare forbud mod homofili vinder frem i endnu et landsområde. Loven er også glædelig, fordi det moralsk pilrådne, ateistiske EU med sin bizarre modstand mod loven, vil kaste Uganda i armene på det stærkt reaktionære Kina, der i forvejen investerer kraftigt i landet.

Værre ser situationen ud i Ukraine, hvor EU’s løfte om brød og skuespil har lokket en markant del af befolkning på afveje. Lad os derfor bede en bøn for, at Herren tugter de vildfarne får på plads. Helst inden vi med Luthers ord må betegne dem som gale hunde.

In hoc signo vines.

***Comments are closed.