Horsens: To arabere stjæler fra Spar-butik – “De begyndte at lave pistoltegn med deres hænder…”

Vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Horsens Folkeblad, at de har modtaget tre anmeldelser, men endnu ikke har haft tid til at se overvågningsvideoen igennem. Fra HSFO.dk – Købmand er dybt frustreret: De stjæler mine varer og truer mine ansatte.

“En aften for to måneder siden fandt to unge mænd vej til Spar på Smedetorvet. Begge af mellemøstlig udseende, formentlig i starten af 20’erne, med korte bukser og hættetrøje og med hår, der var klippet kort i siderne og langt på toppen.

Her delte de sig op, så den ene henvendte sig til butikkens lukkeansvarlige med en håndfuld forberedte spørgsmål, mens den anden fyldte en kurv med kød.

[…]

Her fyldte de en kurv med øl, sodavand og energidrik, som de lykkedes med at stjæle.

– Det var her, de to mænd fandt ud af, at de havde overtaget i forhold til vores unge personale, siger Mike Christensen, der har drevet Spar-butikken siden december 2017.

Kurven blev siden udskiftet med en vogn, og diskretionen blev lagt til side.

– De begyndte at lave pistoltegn med deres hænder og sigtede på personalet, mens de sagde ‘vi ses’. Og de råbte på arabisk af en vores 16-årige ansatte, som sad ved kassen. …, siger Mike Christesen.”

(Smedetorvet, Horsens; Foto: Maps)Comments are closed.